Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckham: 'U reprezentaciju bih došao i pješice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je dolaskom Stevea McClarena ispao iz engleske reprezentacije David Beckham se još uvijek nada pozivu u redove 'Gordog Albiona'.

'Došao bi pješice iz Amerike kada bi dobio poziv za reprezentaciju', izjavio je Beckham u razgovoru za magazin 'Sport'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna McClaren ne želi Beckhama u reprezentaciji Slika nije dostupna Englezi bez osam igrača

'Uvjeren sam da, ako ću u Los Angelesu igrati dobro, moja igra neće proći nezapaženo. Ipak odluku u mojem povratku u reprezentaciju ne donosim ja', dodao je bivši kapetan engleske reprezentacije.

Beckham je u dresu s grbom 'tri lava' upisao 94 nastupa i postigao 17 pogotka, no McClaren se odrekao njegovih usluga kada je u kolovozu prošle godine preuzeo reprezentaciju. 

Iako engleska vrsta igra očajno, a otočka javnost inzistira na Beckhamovom povratku u reprezentaciju, McClaren za sada ne popušta.

'Ako dobijem poziv biti ću presretan, međutim ako se to ne dogodi, život ide dalje. Ponosan sam što sam bio reprezentativac svoje zemlje i što sam bio njezin kapetan', zaključio je veznjak Real Madrida koji krajem sezone seli u redove Los Angeles Galaxya. 

Beckham je imao nekoliko sjajnih ponuda engleskih premierligaša, no odabrao je odlazak u 'nogometnu mirovinu', u SAD.

'Uvijek sam bio navijač Manchester Uniteda i za taj sam klub toliko vezan da ne mogu niti zamisliti da igram za neki drugi engleski klub. Jednostavno nikada ne bi mogao igrati protiv Crvenih vragova', zaključio je Beckham koji je trenutačno izvan terena zbog ozljede koljena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene