Obavijesti Video Pretražite Navigacija

All-Star: Uvjerljiva pobjeda Zapada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kobe Bryant postigao je 31 koš i doveo momčad Zapada do pobjede od 153:132 nad Istokom u All-Star utakmici u Las Vegasu.

Zapad je već u poluvremenu vodio 20 koševa i prednost im niti jednom nije bila ozbiljnije ugrožena. Istok je, inače, pobijedio u posljednja dva All-Star natjecanja. 

Pročitajte i ovo Viktor Orban, Andrej Plenković i Donald Tusk na summitu u Bruxellesu (Foto: Arhiva/AFP) Zanimljivo Jaz između bogatih i siromašnih u Europi doživio geografske promjene: Više nije bitno jeste li s istoka ili zapada... Berlinski zid (Foto: AFP) "Zar je već toliko prošlo?" 28 godina, dva mjeseca i 26 dana: Zid kojeg nema točno onoliko dugo koliko ga je i bilo

"Izgubili smo dvije godine zaredom i svi smo se dogovorili da jednostavno izađemo na parket i uzmemo naslov", rekao je zvijezda Lakersa Kobe Bryant koji je imao šut 13/24, 6 ukradenih lopti i 6 asistencija.
 
Phoenixov centar Amare Stoudemire za Zapad je zabio 29 koševa, Denverov bek Carmelo Anthony 20. 

LeBron James predvodio je momčad Istoka s 28, a Dwight Howard zabio je 20 koševa i upisao 12 skokova. 

"Stigli smo ovdje u 14 sati. Svi smo bili nekako ukočeni pa nam je i igra bila rastresena. No, ljudi su došli radi igre i predstave i to su i dobili", rekao je Shaquille O'Neal. 

"Mislim da su bili malo energičniji od nas", rekao je trener Washingtona Eddie Jordan, koji je vodio momčad Istoka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene