Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DIP-u predao više od 70.000 potpisa

Škoro: "Treba gospođi Grabar-Kitarović omogućiti da 22. prosinca postane građanka i nosi kolače kome hoće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u utorak ujutro predao je više od 70.000 potpisa DIP-u. Poručio je nakon toga da će predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izgubiti izbore.

"Uspjeli smo složiti i predati više od 70.000 potpisa. Vrlo smo zadovoljni. Zahvaljujem svim volonterima, svima onima koji su dali potpise, svim političkim strankama koje su me podržale", rekao je Škoro nakon predaje potpisa za predsjedničke izbore.

Rekao je da je u posljednjih nekoliko mjeseci obišao Hrvatsku nekoliko puta i pozvao građane da 22. prosinca izađu na izbore i naprave promjenu. Rekao je da je primijetio da u Hrvatskoj vlada određeni strah.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "nosit će mu kolače u zatvor" Škoro opleo po Predsjednici: "Ovom izjavom ona šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao zastupnik izglasao jednu Miroslav Škoro na prikupljanju potpisa u Rijeci: Sve su dosadašnje Vlade krive za štrajk

"Pozivam sve da izađu 22. prosinca i da prekinemo taj strah", rekao je Škoro.

"Nakon toga pozivam da Vlada, s obzirom na to da će gospođa Grabar-Kitarović izgubiti ove izbore, podnese ostavku, da se raspusti Sabor i da okrenemo novu stranicu u hrvatskoj demokraciji", poručio je Škoro.

Škoro je komentirao i poruku Predsjednice da bi Bandiću nosila kolače u Remetinec.

"Mislim da je Predsjednica napravila presumpciju krivnje gospodina Bandića, jer mu je već poručila da će mu nositi kolače. Čak mislim da je vršila i pritisak na pravosuđe. Opet kažem, treba gospođi Grabar-Kitarović omogućiti da 22. prosinca postane građanka i da nosi kolače kome hoće. Kao Predsjednica države, mislim da to nije u redu", rekao je Škoro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene