Miroslav Škoro prikupljao je potpise u Rijeci te rekao da će ih predati najkasnije moguće kako bi procijenio podršku, a dotakao se i štrajka te kao odgovorne istaknuo sve dosadašnje Vlade.

Galerija


Miroslav Škoro došao je u Rijeku povodom predsjedničke kampanje gdje je najavio da će potpise za kandidaturu predati trećeg prosinca. To će učiniti iako je i više od potrebnih deset tisuća potpisa, kako kaže, skupio već prvi dan. Na taj način želi vidjeti koliko ima podrške.

Vezani članci Miroslav Škoro neće pjevati u Donjem Miholjcu(Foto: Dnevnik.hr) Što nas sve još čeka: Pjevaju bećarce, najavljuju skakanje padobranom.... "Nije ovo pretkampanja, ovo je žestoka kampanja" Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore: ''Što je više prijatelja, ne trebaju ti neprijatelji''

Komentirao je i štrajk prosvjetara, a smatra da se ne bore za novac, već za dostojanstvo koje im Vlada treba omogućiti.

„Žalosno je kad netko govori da je to sad posljedica nekih poteza neke vlade Zorana Milanovića, ne braneći njega, dapače, ali i ova Vlada je imala barem tri godine da napravi nešto za naše prosvjetare“ prozvao je Škoro i aktualnu vladu.

„Puno je Vlada, puno je toga projahalo kroz zemlju. Taj loš odnos prema prosvjetarima njih vrijeđa, nije pitanje novaca, u Hrvatskoj je čini mi se pitanje dostojanstvo“ zaključio je Škoro.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr