Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na skupu u lisinskom

Kolakušić: "Bilo je iznimno neugodno gledati Škoru kako ne može izgovoriti rečenicu bez čitanja s papira"

Kandidat Miroslav Škoro imao je danas veliki predizborni skup u Lisinskom. Protukandidat Kolakušić kaže da se sad vidi da je Škoro pravi kandidat HDZ-a.

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić na društvenim mrežama komentirao je današnji burni dan u izbornoj kampanji. Kandidat Miroslav Škoro imao je veliki skup u Lisinskom gdje se obrecnuo na protukandidate Zorana Milanovića i Kolindu Grabar-Kitarović, a HDZ mu je kasnije odgovorio da ide gubitničkim putem Velimira Bujanca i MOST-a. 

Pročitajte i ovo Mislav Kolakušić, Domovinski pokret 13 mandata Kolakušić o anketama: "Idemo na nove izbore" Slika nije dostupna štandovi, majice, plakati... Evo koliko su novca do sada predsjednički kandidati potrošili u kampanji, riječ je o milijunima

Kolakušić je komentirao: "Danas su svi saznali ono što tvrdimo od 19. kolovoza 2019. , a to je činjenica da je pravi kandidat HDZ-a Miroslav Škoro, a ne Kolinda Grabar Kitarović. Danas je bilo iznimno neugodno gledati i slušati Miroslava Škoru kako ne može izgovoriti niti jednu rečenicu bez čitanja s papira".  

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene