Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"uzalud vam trud pjevači"

Penava otkrio koga će zaokružiti na predsjedničkim izborima: "Mnogi potenciraju lažnu dilemu, većina Hrvata zna tko je tko"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara, objavio je na Facebooku da će svoj glas na predsjedničkim izborima dati Kolindi Grabar-Kitarović.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava na Facebooku je objavio da će na predsjedničkim izborima glasati za Kolindu Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca'' Slika nije dostupna Interaktivna karta Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi

"U pokušaju da unesu nemir i pomutnju mnogi potenciraju lažnu dilemu za koga ću glasati na predstojećim predsjedničkim izborima. Moj je stav kao sudionika prve predizborne kampanje Kolinde Grabar Kitarović, kada smo ostvarili teško zamislivu pobjedu, da su neki brzo zaboravili vrijeme dvojice njenih prethodnika i koliko je veliki iskorak u smislu nacionalnog ponosa i naboja ona napravila. U jednom detalju samo, imati svoju predsjednicu u nacionalnom dresu danas nam je normalno međutim nekada nije bilo tako", napisao je Penava.

Dodao je da je tijekom mandata ona imala i propusta koji se nisu trebali dogoditi. "Ali tko ih nema", upitao je Penava, dodajući da većina Hrvata zna tko je tko. 

"Neće one koji su unesrećili državu i vukli je u region, a neće ni eksperimentirati s nekim drugim kandidatima", kaže Penava, dodajući da u Hrvatskoj, neovisnoj i demokratskoj državi, svatko ima pravo birati i biti biran.

"Ne mislim da je moj stav previše važan ali ću ponoviti koliko puta bude potrebno kako ne bi bilo dileme, moj glas ima aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović jer mislim da ga je zaslužila", poručio je Penava.

Njegovim izborom pohvalila se i aktualna predsjednica na svom Facebooku. "Napadaju tebe, napadaju mene, žele podijeliti naš narod no taj isti narod kaže - uzalud vam trud pjevači", napisala je Grabar-Kitarović. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene