Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Moramo izići iz HDZ-ova blata"

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak: HDZ je ugrozio zdravlje građana zbog fotelja koje će ionako izgubiti

Krešimir Beljak
Krešimir Beljak DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Krešimir Beljak Krešimir Beljak Foto: DNEVNIK.hr Restart koalicija proziva Plenkovića - 2 Restart koalicija proziva Plenkovića - 2 Foto: DNEVNIK.hr Krešo Beljak Krešo Beljak Foto: DNEVNIK.hr +0 Krešimir Beljak Galerija 1/4 >>
Krešo Beljak iz Restart koalicije napao je HDZ i Andreja Plenkovića rekavši da su zbog fotelja koje će ionako izgubiti na izborima, nepotrebno ugrozili zdravlje građana. Izrazio nadu da situacija neće eskalirati.

Restart koalicija i njezini članovi nastavili su sa napadima na HDZ-ovu neodgovornost. Predsjednik HSS-a Krešo Beljak optužio je tako HDZ da je zbog fotelja ugrozio zdravlje građana. Izrazio je žaljenje jer umjesto predizbornih skupova imamju situaciju u kojoj se ne smiju rukovati s ljudima niti imati ikakav bliski kontakt.

Pročitajte i ovo Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

„Ovo je jedna sumorna atmosfera u koju nas je doveo HDZ izazivanjem izbora koji nisu trebali biti sada", rekao je Beljak u Samoboru gdje su predstavljeni kandidati s liste Restart koalicije u sedmoj izbornoj jedinici. Ocijenio je da trenutno u državi imamo katastrofalnu epidemiološku situaciju, s brojem zaraženim koji prijeti da za koji dan prijeđe u rekordan.

"Nadam se da neće doći do eskalacije i da za koji dan nećemo morati prozivati HDZ za odgovornost za smrtne slučajeve jer ovo što su napravili jedna velika sramota za državu, ali prije svega za Andreja Plenkovića i HDZ što su dopustili da zdravlje građana bude ugroženo zbog njihovih fotelja koje će tako i tako izgubiti", rekao je Beljak.

Unutar Restart koalicije govore kako državu što prije treba početi izvlačiti iz blata u koje nas je po tko zna koji put uvalio HDZ, za koji su ustvrdili da više ne može dobiti povjerenje birača. Čelnik Restart koalicije Davor Bernardić rekao je da im je cilj podiguti BDP, potaknuti investicije, zaposliti ljude, transformirati ekonomiju i oporaviti zemlju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene