Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cigareta ili...?

Zašto je Vladimir Šišljagić završio s rukama u zraku usred sučeljavanja? ''Ne znam ja, svašta se ovdje može dogoditi''

Vladimir Šišljagić s rukama u zraku
Vladimir Šišljagić s rukama u zraku Foto: DNEVNIK.hr
Zbog kemijske olovke Vladimir Šišljagić (Snaga Slavonije i Baranje) na sučeljavanju na Novoj TV završio je s rukama u zraku.

Osim mačke Gorana Kušeca koja se odlučila pokazati u kadru, na sučeljavanju uoči lokalnih izbora na Novoj TV pomutnju je stvorio i kandidat za gradonačelnika Osijeka Vladimir Šišljagić.

Pročitajte i ovo Sučeljavanje Ivana Radića (HDZ) i Berislava Mlinarevića (DP) - 2 bitka za osijek Kandidati pred Bagu sjeli gotovo jednako odjeveni, jedan otkrio je li mason, a porječkali se oko isprika: "Prikazuje se kao mlad i zgodan..." Sučeljavanje Ivana Radića (HDZ) i Berislava Mlinarevića (DP) radić vs. mlinarević Sučeljavanje koje morate pogledati: Spominjali se masoni, gejevi i križevi, ali jedan je odgovor apsolutni hit

Dok je njegov protukandidat odgovarao na jedno od pitanja, Šišljagić je licu približio nešto što nalikuje električnoj cigareti. ''Oprostite, gospodine Šišljagić, pušite li vi to električnu cigaretu?'' upitao ga je Mislav Bago. 

Šišljagića je pitanje iznenadilo, pa je zbunjeno podignuo obje ruke u zrak. Umjesto cigarete, u ruci je ipak imao - običnu olovku. Dodao je da ni inače ne puši.

''Ne znam ja, tu nam mačke šeću kroz kadar, svašta se može dogoditi ovdje'', našalio se Bago.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene