Kandidat za gradonačelnika Splita Siniša Vuco za DNEVNIK.hr osvrnuo se na lokalne izbore na kojima je doživio fijasko.

Galerija


Predsjednik splitskog HSS-a Siniša Vuco smatra da su kolateralne žrtve ovih lokalnih izbora male stranke koje nemaju veliku mašineriju pa su diskriminirane.

Vezani članci Danijel Ferić Ferić se ne miri s porazom, najavio žalbu Ustavnom sudu: ''Pokazalo je da su izbori za župana u Istri kontaminirani'' Lokalni izbori, ilustracija Neki će na jesen još jednom birati: Ovog je puta dopunskih izbora u puno više lokalnih jedinica nego prije pet godina

Rezultate izbora možete pratiti OVDJE.

"Mogu osjetiti samo zgražanje i ljutnju, bio bih tužan samo da mi pjesma ne prođe", rekao je Vuco za DNEVNIK.hr te dodao kako se politika pretvorila u biznis.

Smatra da je COVID nekima dobrodošao jer se glasanje odvija u složenijim uvjetima. "Ja sam antipolitičar", kaže Vuco te ističe da se političari na lokalnim izborima ne bore samo za građane nego i za svoje stranke.

"Prije 25 godina rekao sam da je Hrvatska licemjerna zemlja, pogledajte što rade Plenković i Milanović", rekao je zgroženo i dodao kako je žalosno da je veća vijest razgolićeni predsjednik Sabora od hrvatske predstavnice na Eurosongu.

"Govori se o estradizaciji politike, ali to je politizacija estrade", rekao je Vuco.

Svoje protukandidate nije želio komentirati te je rekao da će se javnosti obratiti nakon objave službenih rezultata.