Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez srama

Ovaj političar više je puta bio tema emisije Provjereno, a sad mu je to i - izborni slogan

Zlatko Pinjuh
Zlatko Pinjuh DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zlatko Pinjuh Zlatko Pinjuh Foto: DNEVNIK.hr Zlatko Pinjuh Zlatko Pinjuh Foto: Provjereno Zlatko Pinjuh, načelnik Općine Čeminac - 3 Zlatko Pinjuh, načelnik Općine Čeminac - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Reporter Provjerenog Mato Barišić i načelnik Zlatko Pinjuh Galerija 1/4 >>
Načelnik Čeminca Zlatko Pinjuh na lokalnim izborima ponovno se natječe za načelničku fotelju. Nakon što je izbačen iz HDZ-a, kandidat je Hrvatske narodne liste (HNL).

Javnost se s Pinjuhom imala prilike upoznati kad je Provjereno objavilo priču o njemu nakon kojeg je protiv njega, ali i petero članova njegove obitelji, podignuta optužnica.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Provjereno: Bibliobus - 5 Na kotačima Svaki dan vozi stotine kilometara, ali nije profesionalni vozač: Pogledajte zašto se Anti djeca najviše vesele

Pinjuh je dobro iskoristio svoju načelničku poziciju, a DORH je prijavu napisao na 36 stranica. Pinjuha se tereti za kupnju stanova sinovima kroz subvencije, a kasnije su ti stanovi iznajmljeni. Pinjuh službeni auto koristi u privatne svrhe, općina mu sufinancira kredit u švicarcima...

Pročitajte i ovo Zlatko Pinjuh, načelnik Općine Čeminac - 3 STAO PRED KAMERE Protiv načelnika Čeminca podignuta optužnica na 36 stranica, a on potom za hajku optužio - ekipu Provjerenog!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna niz zlouporaba? USKOK podigao optužnicu protiv načelnika Čeminca i sinova, traže oduzimanje protuzakonito stečene imovine

Pinjuh je ekipu Provjerenog optužio i da vode hajku na njega, a još 2017. u emisiji je prikazan njegov modus operandi kad su ga zatekli 100 km dalje u automobilu komunalnog poduzeća. Tada im je Pinjuh poručio: "Osigurali ste mi 70 posto glasova... dođite opet... i još jedno dva stana ćete mi osigurati."

Više o Pinjuhu u emisiji Provjereno čitajte OVDJE

Pročitajte i ovo Zlatko Pinjuh, načelnik Općine Čeminac obiteljski poticaji Još nevjerojatnija priča od one o HDZ-ovu županu: "Gospodine Mato, vi kad budete načelnik općine..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kontroverzni Zlatko Pinjuh Dok ga DORH češlja, on nastavlja po svome i tvrdi da je čist kao suza: "Zašto bi me trebalo biti sram, sve je transparentno!"

I Kerum je "provjereni" kandidat

Osim Pinjuha, riječ provjereno za izborni slogan odabrao je kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum koji je također više puta bio glavni akter priloga emisije Provjereno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene