Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BORBA ZA GLASOVE

Filipović na predstavljanju programa prozvao Tomaševića: ''On godinama prima milijunske donacije iz inozemstva''

Svoj program predstavio je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika HDZ-a, Davor Filipović, koji je najavio sigurnu pobjedu u drugom krugu.

Njegovu kandidaturu podržao je predsjednik Sabora, Gordan Jandroković, ali i brojni drugi ministri. Filipović se posebno obrušio na svojeg glavnog protivnika Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo!.

Pročitajte i ovo Andrija Jarak Bespoštedna bitka u Zagrebu Andrija Jarak o dosadašnjoj kampanji: "Svi kažu da će biti otvoreni i pošteni, ali mnogo je valjanja u blatu"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LICE NOVOG SDP-A Joško Klisović predao listu za gradonačelnika Zagreba: ''Neću biti gradonačelnik kojim upravljaju ortaci iz sjene ili prijatelji''

"Tomislav Tomašević godinama prima milijunske donacije iz inozemstva, ako me baš pitate što sam točno mislio. Govori da je bio konzultant za 40 zemalja u svijetu, ja ga pitam u kojim zemljama što si radio gdje si bio. Ne odgovori ništa. Jasno je da je netko kome su plaću plaćali inozemni izvori itekako opterećen da ne može govoriti o transparentnosti", komentirao je Davor Filipović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene