Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar glas daleko se čuje

25 tisuća fanova 'plesalo kako ona svira'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jelena Rozga je u sklopu svoje turneje posjetila Novi Bečej i održala koncert koji će mnogi pamtiti još dugo.

Glazbena poslastica mnogobrojnih hitova u kombinaciji s Jeleninim prepoznatljivim karizmatičnim scenskim nastupom oduševila je 25 tisuća posjetitelja koji su, zajedno sa svojom omiljenom glazbenicom, u glas pjevali do dugo u noć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tučnjava na koncertu Jelena Rozga zapalila atmosferu, mladići se potukli Slika nije dostupna 15. travnja Jelena Rozga pokazala gaćice i najavila zagrebački koncert

>> Ovoga puta nije bila u mini haljini, ali je oduševila nečim drugim!

Publika nije krila oduševljenje Jeleninim nastupom, a ona im je zahvalnost uzvratila na najljepši mogući način – pjesmom i dobrom zabavom. 'Svaki posjet nekoj zanimljivoj destinaciji uistinu je divno glazbeno iskustvo koje pamtite. Oduševljena sam publikom i atmosferom koja je vladala za vrijeme koncerta u Novom Bečeju koja me ostavila bez daha. Doći na novo mjestu i osjetiti ljubav publike za glazbenika je najveća nagrada i dokaz da je glazba pravi glasnogovornik ljubavi', izjavila je Jelena nakon koncerta.

>> Jelena Rozga danas slavi rođendan!

Za Jelenin prepoznatljiv modni izričaj ponovno je bio zadužen modni dvojac ELFS koji su za ovu prigodu glazbenicu dizajnirali posebnu haljinu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene