Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Lesnina Zagreb East slavi rođendan!

PR
PR Foto: PR
Rođendanski vikend u Lesnini popusti od 15% do 60%!

Ovog vikenda prodajni centar Lesnina Zagreb East slavi svoj 21. rođendan! Veselje će biti prisutno tijekom cijelog vikenda ispunjenog zabavnim programom, a posebne pogodnosti i popusti dodatno će razveseliti sve kupce.

U periodu od 25.08. do 28.08.2023. kupci će uživati u mnoštvu aktivnosti za cijelu obitelj. U bogatoj ponudi različitih proizvoda, za sve prostorije doma, od kuhinja, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, dječjeg asortimana, vrtnog namještaja pa sve do najsitnijih detalja, kupci Lesnine moći će pronaći idealan namještaj uz najbolje popuste i time s lakoćom opremiti svoj dom, vrt, okućnicu ili apartman.

Kupce tradicionalno očekuju popusti i to čak do 60%*. Ponuda uključuje 15% na asortiman namještaja, roštilja, bijele tehnike te baby programa, 20% na opremu za dom, 30% na Dieter Knoll aparate te velikih 60% na Celina, Dieter Knoll i Welnova kuhinje po mjeri.

Inspirirajte se novim idejama za osvježenje svojeg doma i pritom uživajte u svim popustima i pogodnostima koje vas očekuju ovog vikenda u Lesnini Zagreb East!

Kreirajmo dom zajedno!
www.xxxlesnina.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene