Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 8000 testiranih

U Srbiji zabrinjavajuće brojke: Potvrđeno još 309 slučajeva zaraze, preminulo još 11 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji je potvrđeno novih 309 slučajeva zaraze koronavirusom, a preminulo je još 11 osoba.

Broj oboljelih od koronavirusa u Srbiji nastavlja rasti. U posljednja 24 sata potvrđeno je 309 novih slučajeva, a preminulo je još 11 osoba. To je najveći broj smrtnih slučajeva u jednom danu od početka epidemije u Srbiji, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedostižan tempo Cijepljenih u svijetu sve više, ali jednu će zemlju biti teško stići: U jednom danu cijepili više od 200 tisuća ljudi Slika nije dostupna Počinju s masovnim cijepljenjem U susjednu zemlju stiže 100 tisuća doza kineskog cjepiva, u prioritetnu skupinu uvrstili i novinare

Na najmanje dva tjedna od danas je zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom u Beogradu proglašeno izvanredno stanje. Epidemiolog dr. Predrag Kon rekao je da je u Srbiji trenutačno tjedan maksimalnog porasta broja novozaraženih. "Sljedeći tjedan možemo očekivati da ćemo, s primjenom mjera, postupno osjetiti smanjenje registriranih slučajeva", kazao je Kon.

Izvanredno stanje u petak ujutro najavili su gradonačelnik srbijanske prijestolnice Zoran Radojičić i njegov zamjenik Goran Vesić

Vlada bi danas trebala usvojiti odluke da se u petak navečer nakon 23 sata zatvaraju noćni klubovi, a kafići i restorani na splavovima uvode kazne za prekršitelje koji ne nose maske u zatvorenom prostoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene