Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitao mu i premijer

Talijan nakon 115 dana u bolnici, 27 dana u izolaciji i čak 28 testova na koronavirus napokon pušten kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marco Carrara u bolnicu u Bergamu primljen je sa simptomima bolesti COVID-19 još 31. ožujka. Samo nekoliko dana ranije preminuo mu je otac. Nakon 115 dana liječenja i potpunog povlačenja simptoma, nalaz na koronavirus i dalje je bio pozitivan. Stoga je stavljen u samoizolaciju...

Talijan Marco Carrara (43) iz mjesta Albina kod Bergama napokon je ponovno u zagrljaju svoje obitelji nakon što je zbog infekcije koronavirusom 115 dana proveo u bolnici i još 27 u karanteni. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žele ubrzati tempo Punktovi i u crkvama: Do kraja rujna Italija planira cijepiti 80 posto stanovništva Slika nije dostupna Prvi takav slučaj Preminuo pacijent koji je 250 dana bio pozitivan na koronavirus: "To samo pokazuje snagu virusa"

U bolnicu je prvo primljen 31. ožujka nekoliko dana nakon što mu je od koronavirusa preminuo otac. Mjesec i pol je bio u bolnici te se liječio i u klinici San Francesco. Tamo su mu se simptomi pogoršali pa je ponovno vraćen u bolnicu u Bergamu. Nakon višetjednog bolničkog liječenja 24. lipnja je otpušten, ali nije mogao kući jer mu je nalaz na koronavirus i dalje bio pozitivan. Stoga se odlučio samoizolirati te se zatvorio u stan pokojnog oca.

„S trease stana sam gledao svoju obitelj. Sa sinovima i suprugom nisam imao kontakt od ožujka“, rekao je Carrara nakon što je u četvrtak napokon došao nalaz kojeg je toliko čekao – negativan na COVID-19.

Tijekom boravka u bolnici i klinici Marcu je ukupno uzeto 28 briseva za testiranje na koronavirus.

Zbog dobrih vijesti u mjestu zazvonila su crkvena zvona, a Marco je primio i dobre želje od premijera Contea.

„Sada samo želim otići na grob svojih roditelja i što više vremena provesti sa svojom obitelji“, rekao je, piše tgcom24.mediaset.it.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene