Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smijenio je Bajs

Radnici Daruvarskih toplica podigli kaznenu prijavu protiv ravnateljice koja je kršila mjere opreza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljicu ustanove smijenio bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs jer se nije pridržavala mjera propisanih za zaštitu od koronavirusa.

"Ovim putem vas obavještavamo da su radnici Daruvarskih toplica danas podnijeli kolektivnu kaznenu prijavu protiv gospođe Mire Zakore, bivše ravnateljice Daruvarskih toplica, zbog ugrožavanja zdravlja i izlaganja opasnosti od zaraze virusom COVID-19 djelatnika Daruvarskih toplica", stoji u priopćenju koje je danas stiglo u brojne redakcije. 

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

Podsjećamo, Zakoru je smijenio bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs jer se nije pridržavala mjera propisanih za zaštitu od koronavirusa. 

U priopćenju koje je stiglo stoji kako iza radnika ne stoji nijedna politička opcija.

"Također želimo reći hrvatskoj javnosti da su uspjesi Daruvarskih toplica isključivo plod predanog i odgovornog rada djelatnika Daruvarskih toplica, o čemu svjedoče brojne pohvale naših korisnika. I mi bismo bili najsretniji kada bi sve političke opcije bilo kojeg spektra prestale štetiti razvoju Daruvarskih toplica postavljanjem nesposobnih, a politički podobnih ravnatelja. U nadi da će ova neprilika koja je pogodila cijeli svijet brzo proći, srdačno vas pozdravljamo! Radnici Daruvarskih toplica", stoji dalje. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene