Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OD ČETVRTKA

Bili zatvoreni zbog korone: Otvara se 20 graničnih prijelaza između Hrvatske i BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijelazi za pogranični promet između Hrvatske i BiH, zatvoreni 2. travnja, ponovo se otvaraju u četvrtak 15. listopada, izvijestilo je u srijedu Ministarstvo unutarnjih poslova.

Dvadeset prijelaza između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske privremeno je bilo zatvoreno zbog sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19 te se, na inicijativu Republike Hrvatske, ponovo otvaraju za pogranični promet zbog početka nove školske godine i potrebe obavljanja gospodarskih i poljoprivrednih aktivnosti u pograničnim područjima obiju država.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Situacija daleko od dobre Županija u BiH osma u Europi prema sedmodnevnoj incidenciji zaraženih koronavirusom Slika nije dostupna Bila je svjesna i komunikativna Tragedija u BiH: Žena oboljela od koronavirusa bacila se s trećeg kata bolnice

Ponovno otvoreni granični prijelazi za pogranični promet su Svilaj, Gejkovac, Pašin Potok, Bogovolja, Kordunski Ljeskovac, Lička Kaldrma, Bili Brig, Aržano Pazar, Dvorine, Cera, Jovića Most, Sebišina, Slivno, Podprolog, Unka, Vukov Klanac, Imotica, Slano, Hrvatska Dubica, te Gabela Polje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene