Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna statistika

Poznat postotak preminulih koji nisu cijepljeni: Među njima i 39-godišnjak, nije imao drugih bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 50 danas preminulih osoba, njih 35 nije bilo cijepljeno, dok je 15 bilo cijepljeno.

U nedjelju je zabilježeno 4159 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Preminulo je 50 ljudi. Od 50 danas preminulih osoba, njih 35 nije bilo cijepljeno, dok je 15 bilo cijepljeno.

Najmlađih šest preminulih osoba u dobi su od 39 do 56 godina i svih šest nije bilo cijepljeno, istaknuo je glasnogovornik Vlade Marko Milić. Među tom statistikom je i muškarac (1982. godište) koji nije bio cijepljen i nije imao ranijih bolesti.

Slična je situacija bila i jučer, kada je isto bilo 50 preminulih osoba, među kojima su bile 34 necijepljene i 16 cijepljenih osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odlazak legende Od posljedica koronavirusa u 101. godini preminuo poznati arhitekt Josip Uhlik

Pročitajte i ovo Testiranje na koronavirus - 2 VRIJEME ZA ANALIZU Ipak neće proći! Suspendirana obveza cijepljenja koju je tražio američki predsjednik Biden

U posljednja 24 sata hospitalizirano je 197 osoba od kojih 148 nije cijepljeno niti jednom dozom. Na respirator je u posljednja 24 sata stavljeno 50 osoba, od kojih čak 43 nisu cijepljene niti jednom dozom cjepiva.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene