Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noga već sama beži

Sljeme je lijepo po lockdownu, je li Bernardić presudio lokalu? Nakon fotke s kuhanim vinom zatvorena kućica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik SDP-a prije nekoliko dana je objavio fotografiju gdje konzumira kuhano vino u sljemenskom lokalu, iako su epidemiološke mjere zabrane rada ugostiteljskih objekata već bile na snazi. Sljemenska kućica ubrzo je samoinicijativno zatvorena.

Davor Bernardić, nakon što je pao snijeg u Zagrebu, odlučio je otići na Sljeme kako bi se ugrijao kuhanim vinom. Pohvalio se i fotografijom na Instagramu, a nedugo nakon toga kućica je zatvorena.

Neslužbeno doznajemo kako je dva dana nakon objave na društvenim mrežama kućicu na Sljemenu posjetila inspekcija, a vlasnik je, tvrdi naš izvor, samoinicijativno zatvorio objekt.

Pročitajte i ovo Mladen Vinković i Domagoj Mikić - 3 Pamet u glavu, maske na lice Što očekuje građane - upozorenja ili kazne? Otkrivamo tko je prvi na udaru inspektora i koje su njihove ovlasti

Kako doznajemo, nije izdana novčana kazna. 

Spomenuti objekt registriran je kao trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom, pićima i duhanom

"Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva", napisao je Bernardić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi na visokoj stolici, naslonjen na šank.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene