Bernardić na Sljemenu
Bernardić na Sljemenu Foto: Davor Bernardić/Instagram

Bivši predsjednik SDP-a prije nekoliko dana je objavio fotografiju gdje konzumira kuhano vino u sljemenskom lokalu, iako su epidemiološke mjere zabrane rada ugostiteljskih objekata već bile na snazi. Sljemenska kućica ubrzo je samoinicijativno zatvorena.


Davor Bernardić, nakon što je pao snijeg u Zagrebu, odlučio je otići na Sljeme kako bi se ugrijao kuhanim vinom. Pohvalio se i fotografijom na Instagramu, a nedugo nakon toga kućica je zatvorena.

Neslužbeno doznajemo kako je dva dana nakon objave na društvenim mrežama kućicu na Sljemenu posjetila inspekcija, a vlasnik je, tvrdi naš izvor, samoinicijativno zatvorio objekt.

Mladen Vinković i Domagoj Mikić - 3 Što očekuje građane - upozorenja ili kazne? Otkrivamo tko je prvi na udaru inspektora i koje su njihove ovlasti

Kako doznajemo, nije izdana novčana kazna. 

Spomenuti objekt registriran je kao trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom, pićima i duhanom

"Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva", napisao je Bernardić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi na visokoj stolici, naslonjen na šank.