Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljutita zbog vjenčanja

Ministrica u BiH iz prosvjeda zbog nepoštivanja epidemioloških mjera parkirala auto nasred ceste, dobila kaznu za nepropisno parkiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vasilija Broćeta, predsjednica Kriznog stožera Hercegbosanske županije u BiH u znak prosvjeda protiv nepoštivanja naredbi Stožera parkirala je službeni automobil na cesti u Livnu.

Predsjednica Kriznog stožera i ministrica rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u Vladi Hercegbosanske županije, Vasilija Broćeta u znak prosvjeda protiv nepoštivanja naredbi Kriznog stožera u nedjelju je parkirala službeni automobil u Splitskoj ulici u Livnu, javlja portal Livno online.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

Objasnila je da je to učinila jer se, unatoč svim zabranama, i dalje održavaju svadbena slavlja.

"Jedan ljudski život vrijedi više nego bilo kakvo slavlje. Mi trenutno imamo tri trudnice koje su zaražene koronavirusom. Nitko ne poštuje naredbe. Evo i večeras, unatoč zabranama, održavaju se svadbena slavlja u županiji. Imali smo toleranciju za slavlja do 50 ljudi. Ja ne želim nikoga nositi na duši. Virus nam je ušao u zdravstveni sustav. Ja sada ugrožavam promet, ali pojedinci ugrožavaju nas sve. Dok se ne prekinu svadbena slavlja, automobil će ostati parkiran na ulici", rekla je Broćeta za portal Livno online.

Policija joj je napisala kaznu za nepropisno parkiranje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene