Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamijenio bi Predsjednika

Juričan pisao Jandrokoviću: "Ako vi možete voditi Sabor, zašto ja ne bih mogao cijelu Hrvatsku?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktivist Dario Juričan na Facebooku je objavio pismo predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću.

Sadržaj objave prenosimo u cijelosti.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Zašto to čine? Jandroković otkrio zašto se vrijeđa HDZ-ovce: "Nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…" Gordan Jandroković kontrole na granicama Jandroković: "Kada bi ovo bio kraj Schengena, onda bi to bio i kraj Europske unije"

"JANDROKOVIĆU, TU SAM!

Poštovani predsjedniče Sabora, cijenjeni gospodine Gordane Jandrokoviću!

Naš izabrani predsjednik Zox se probudio te priopćio da neće doći na svečanu sjednicu Sabora. Time je već u ovih prvih par udarničkih mjeseci dosegnuo predviđenu petogodišnju količinu zoranizama.

Eto umorio se i treba mu malo odmora, barem do kraja ljeta, kako bi sa svojim čuvarima i ostalom pratnjom popunio prazne nam jadranske plaže i bolje restorane.

Situacija je neizvjesna, ali ne očajavajte, nije nerješiva.

Ovo su, prema izbornim rezultatima, Zoxove moguće zamjene:
Kolinda Grabar Kitarović primljena je napokon u Međunarodni olimpijski komitet. Sada će ponovo moći ulaziti u znojne muške svlačionice. To je sve što ju zanima, a Sabor namjerava gledati na TV, tako da ništa od nje.

Miroslav Škoro se, nakon onog mandata u kvoti vašeg HDZ-a, eto napokon dočepao mjesta saborskog zastupnika, pa bi kao predsjednik RH bio u sukobu interesa. Uostalom, njega više zanima neki ozbiljniji parking u centru. Ako imate info, molim ponudu u Škorin vječito gladni inbox.

Mislav Kolakušić izgubio se negdje u bespućima Bruxellesa. Navodno je tražio antikvarijat s Duceovim drangulijama. Od tada više nije viđen, a nije ga nitko niti tražio.

Kao što vidite, nitko od gore navedenih nije u stanju ili u mogućnosti doći.

I ostajem vam samo ja, kao utješna nagrada. Ali budimo iskreni - ako Vi možete voditi Sabor, zašto je na bih mogao voditi cijelu Hrvatsku?
Stoga očekujem poziv na svečanu sjednicu Sabora.

Na rubu te sjednice porazgovarat ćemo o našim zajedničkim projektima:

Vodiču za jačanje korupcije, oslobađanju Rezača etiketa montiranih sudskih procesa, proglašenju časnog Damira Borasa akademikom. Također ćemo pohvaliti glavnog urednika Brunu Kovačevića što ne pušta u eter HRT-a emisiju Labirint. I za kraj ćemo dogovoriti da me ubacite u onu grupu koja dobiva pinku za „informiranje opće javnosti o aktivnostima u stvaranju pozitivne poduzetničke klime u RH“.

Volim taj fimimedijski miris novca i želim svoj dio.

Gordane znajte - kad jednog dana visoko podignemo pobjedničku zastavu korupcije, na njoj će biti i kapljica vašeg znoja!

Vaš Dario Juričan, gradonačelnik svemira"

 

 

JANDROKOVIĆU, TU SAM! Poštovani predsjedniče Sabora, cijenjeni gospodine Gordane Jandrokoviću! Naš izabrani predsjednik...

Objavljuje Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemiraPonedjeljak, 20. srpnja 2020.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene