Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nemaju simptoma

Iako su primili obje doze cjepiva, korisnici Doma za starije Raša pozitivni na koronavirus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su primili obje doze Pfizera, 19 korisnika Doma za starije u Raši pozitivno je na koronavirus. Počelo je tako što je jedan od radnika bio pozitivan. Ravnateljica Doma kaže kako je stanje pod kontrolom.

Sanja Dobrić Bedrina, ravnateljica Doma za starije i nemoćne Raša, kaže kako je stanje pod kontrolom. ''Trenutačno imamo 19 pozitivnih korisnika. Stanje je u redu. Nemaju temperaturu ni ostale simptome'', kazala je za DNEVNIK.hr Dobrić Bedrina te dodala kako u skladu s uputama epidemiologa postupaju i dalje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 74 korisnika i 23 zaposlenika U iločkom Domu za starije i nemoćne 97 zaraženih koronavirusom: "Najteže je pogođen odjel pojačane njege"

Pročitajte i ovo Boris Milošević unatoč cjepivu zaražen koronavirusom - 4 Nakon slučaja Borisa Miloševića Cijepili se, a poslije ipak dobili koronu! Istražili smo koliko je takvih slučaja u Hrvatskoj i kakva im je klinička slika

Šef istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac kazao nam je kako se ne radi o proboju virusa u domu, već je to permanentna situacija. ''Nije se virus probio, stanje je potpuno mirno. Virusi su permanentno u domovima i sve je pod kontrolom'', umirio je Kozlevac.

Svi pozitivni korisnici primili su obje doze Pfizerova cjepiva.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene