Koronavirus u domu za starije, ilustracija
Koronavirus u domu za starije, ilustracija Foto: Getty Images

Iako su primili obje doze Pfizera, 19 korisnika Doma za starije u Raši pozitivno je na koronavirus. Počelo je tako što je jedan od radnika bio pozitivan. Ravnateljica Doma kaže kako je stanje pod kontrolom.


Sanja Dobrić Bedrina, ravnateljica Doma za starije i nemoćne Raša, kaže kako je stanje pod kontrolom. ''Trenutačno imamo 19 pozitivnih korisnika. Stanje je u redu. Nemaju temperaturu ni ostale simptome'', kazala je za DNEVNIK.hr Dobrić Bedrina te dodala kako u skladu s uputama epidemiologa postupaju i dalje.

Testiranje na koronavirus, ilustracija U iločkom Domu za starije i nemoćne 97 zaraženih koronavirusom: "Najteže je pogođen odjel pojačane njege"

Cijepljenje, ilustracija Cijepili se, a poslije ipak dobili koronu! Istražili smo koliko je takvih slučaja u Hrvatskoj i kakva im je klinička slika

Šef istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac kazao nam je kako se ne radi o proboju virusa u domu, već je to permanentna situacija. ''Nije se virus probio, stanje je potpuno mirno. Virusi su permanentno u domovima i sve je pod kontrolom'', umirio je Kozlevac.

Svi pozitivni korisnici primili su obje doze Pfizerova cjepiva.