Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Padaju s nogu od posla

Blagajnica o nemilim scenama u trgovinama: "Ljudi, stanite! Gdje vam je srce? Dosta je toga da se tučete za WC papir"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blagajnica u jednom trgovačkom lancu podijelila je svoje iskustvo rada u nenormalnim uvjetima, gdje svakodnevno svjedoči ljudskoj pohlepi i bezosjećajnosti.

Pandemija koronavirusa izazvala je pravu pomamu u trgovinama. Hrvati su pohrlili u dućane kako bi se opskrbili namirnicama i stvorili zalihe, a o svakodnevnim nemilim scenama u trgovinama svjedoči blagajnica jednog maloprodajnog lanca.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

"Radim kao blagajnica skupa sa svojim kolegicama. Nismo heroji jer ne spašavamo živote. Heroji su doktori i sestre", započinje svoju priču blagajnica. 

Svakodnevno svjedoči pohlepi i kaosu u trgovinama te apelira na sve da u trenutačnoj situaciji pokažu malo ljudskosti.

"Ljudi su toliko pohlepni i bez imalo grižnje savjesti. Kada su vidjeli da mi svaka imamo na blagajni rukavice i sredstvo za dezinfekciju, žele to kupiti za sebe i da im to prodamo. Pa halo, ljudi, stanite gdje vam je srce. Dosta je pohlepe, dosta je toga da se tučete za brašno, mlijeko, kvasac i WC papir", kaže blagajnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MISLIMO I NA NJIH Dok mi pazimo na svaki centimetar razmaka, prodavačice nam moraju pružiti ruku. Pružimo i mi njima poštovanje

Kaže da ona i svi djelatnici trgovine padaju s nogu od posla.

"Neka vam sve ovo bude neki znak zašto se ovo događa. Zbog vas pohlepnih ljudi. Pokažite malo razumijevanja za sve", priča blagajnica.

Najnovije informacije o borbi protiv koronavirusa pratite ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene