Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Župan vs ministar

Ministar MOST-a o neugodnom susretu s HDZ-ovim županom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva u tehničkoj Vladi Tihomira Oreškovića, Tomislav Panenić, posjetivši Požegu součio se s optužbama za situaciju u kojoj se našla požeško-slavonska županija.

Tijekom boravka u Požegi, tamošnji župan, Alojz Tomašević, prišao je tehničkom ministru gospodarstva, Tomislavu Paneniću (MOST) te mu kazao kako je nezadovoljan prekidom suradnje MOST-a i HDZ-a. Dodao je da Vlada ništa nije radila te da je zato ovakvo loše stanje u Požeško-slavonskoj županiji, piše portal 034.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Andrej Plenković dijeli se šakom i kapom Plenković komentirao veliko okupljanje ljevice, najavio i novi paket potpore umirovljenicima

'Znam da su sve ove županije uglavnom vodili HDZ-ovi župani, i da su na dnu ljestvice razvoja. Pitam ih gdje su oni uložili sve ove godine i tko je odgovoran za loše stanje u Požeško-slavonskoj županiji', kazao je Panenić za portal 034.

A kako navodi portal 034, ministar Panenić dodao je i kako je župan Tomašević sjeo za njegov stol kada ga je opazio u jednom od požeških kafića te je bio izrazito neugodan.

'Možda je već krenuo u kampanju', zaključio je Panenić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene