Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše do prava

„Sve za potrošače“: Ministarstvo gospodarstva pokrenulo prvi hrvatski središnji portal za potrošače

Screenshot: http://potrosac.mingo.hr/hr/potrosac/
Screenshot: http://potrosac.mingo.hr/hr/potrosac/
Aktualno Galerija +0 Screenshot: http://potrosac.mingo.hr/hr/potrosac/ Galerija 1/1 >>
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta danas je službeno pokrenulo internet stranicu „Sve za potrošače“, prvi hrvatski središnji portal za potrošače putem kojeg bi građani trebali lakše moći ostvariti svoja potrošačka prava.

Portal je uspostavljen kako bi se na jednom mjestu objedinile sve potrebne informacije iz različitih stručnih područja vezanih uz probleme s neispravnom robom i jamstvom, javnim uslugama, financijskom i medijskom pismenošću, on-line kupovinom, elektroničkim komunikacijama, opasnim proizvodima, sigurnošću hrane do modernih tehnologija.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Kretanje cijena" Koliko građana koristi bijele liste? Ministarstvo gospodarstva objavilo brojke Slika nije dostupna 27 trgovina Prodaje se hrvatski trgovački lanac: Pogledajte koja je cijena

„Ovo je područje danas puno kompleksnije i multidisciplinarnije, o čemu dovoljno svjedoči broj različitih ministarstava, agencija i institucija koje svaka u svom resoru na bilo koji način sudjeluju u zaštiti prava potrošača. Stoga, ovaj portal je još jedan veliki korak prema naprijed“, poručio je minista gospdarstva Darko Horvat.

Iz ministarstva poručuju kako su "na što jednostavniji način pokušali objasniti građanima koje su sve njihove mogućnosti i kome se sve mogu obratiti sa specifičnim problemom“. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene