Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Videoporuka s Pantovčaka

VIDEO Nova objava Zorana Milanovića: "Evo tko je AP..."

Nova objava Zorana Milanovića
Nova objava Zorana Milanovića Foto: Ured predsjednika/Screenshot
Zoran Milanović, predsjednik Republike, objavio je novi video u kojem premijera Andreja Plenkovića naziva zaštitnikom korupcije.

"Andrej Plenković kaže kako on ne zna tko je AP. Ali svi mi zato znamo tko je AP. Andrej Plenković. Plenković je zaštitnik korupcije u Hrvatskoj pod čijom je vlašću stvorena najgora koruptivna hobotnica u povijesti hrvatske države. Nema ministarstva, državne tvrtke ili javne institucije u kojoj se nije kralo, pogodovalo ili barem varalo", ustvrdio je Zoran Milanović u novoj videoporuci objavljenoj na Facebooku.

Milanović je u najavi videa ustvrdio da svi znamo da svi znaju da se iza inicijala AP krije zaštitnik kriminalaca Andrej Plenković te svojim sljedbenicima poručuje: Evo tko je AP.

"Plenković je uzurpator koji je okupirao gotovo sve neovisne institucije naše države, a sada pod svaku cijenu želi okupirati i DORH kako bi spriječio istrage protiv svojih ministara i najbližih suradnika. I baš zato je izabrao stranačkog dečka Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.

Plenković i sada neuvjerljivo i nepošteno uvjerava hrvatske ljude da žive dobro. A osiromašio je umirovljenike, kojima sada samo zbog izbora daje jednokratnu pomoć. Potjerao je mlade obitelji u inozemstvo jer je posla i novca bilo samo za HDZ-ovce i njihove prijatelje.

Plenković je briselski poslušnik koji se nikada, ali baš nikada, nije usudio suprotstaviti ili zamjeriti birokratima iz Brisela, a za to je bilo prilike i potrebe. Nikada nije stvarno brinuo o interesima Hrvatske i hrvatskih ljudi, već samo o osobnim interesima i vlastitoj karijeri i probicima.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine  

Pročitajte i ovo Ilustracija od 3. travnja Novi val poskupljenja cigareta: Pogledajte nove cijene

Plenković je još puno toga lošeg i štetnog, nema nikakve medijske i oglašivačke mašinerije koja ga može oprati od štete koju je u proteklih osam godina nanio Hrvatskoj. Hrvatski ljudi to znaju i samo oni, na izborima, to mogu promijeniti", poručio je Milanović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene