Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od 3. travnja

Novi val poskupljenja cigareta: Pogledajte nove cijene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tvrtka JT International Zagreb najavila je kako će cijene njihovih brendova cigareta porasti od 3. travnja.

Pušači su i dalje na udaru u ožujku jer će poskupjeti još nekoliko marki cigareta.

Naime, tvrtka JT International Zagreb najavila je kako će cijene njihovih brendova cigareta porasti od 3. travnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

Najnovije poskupljenje od iduće srijede odnosit će se na brendove Camel pa će Camel Yellow, Blue, Yellow 100'S i Blue 100's koštati po 4,30 eura. Najjeftinije će biti Camel Legend Blue i Yellow koji će koštati 4,10 eura, dok će Camel Essential Brown iznositi 4,30 eura.

Isto tako, poskupjet će Winston Classic (4,20 eura), dok će varijante Red i Blue iznositi 4,30 eura. Winston Deep Blue, Compact Silver i Compact stajat će 4,10 eura. Poskupljuje i LD, koji će također koštati 4,10 eura.

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda

Poskupljuju i Sobranie Black i Gold (4,90 eura). Detaljan popis i cijene možete pregledati u dokumentu ispod.

Dodajmo kako je s jučerašnjim danom za prosječno 10 centi porasla cijena cigareta tvrtke Phillip Morris, u što ulazi i Marlboro.

Marke cigareta za koje su izvršene prijave iskazane su i označene žutom bojom u tabelarnom prikazu Podaci o prijavljenim maloprodajnim cijenama cigareta važećim na dan 3. 4. 2024., koji je objavljen na internetskim stranicama Carinske uprave i možete ga pogledati ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene