Život često dokaže da nikada nije kasno za ostvarenje želja. Takve i još mnogo drugih priča donosi emisija Nove TV "Život priča priče".

Galerija


Pave je cijeli život proveo na putu, no nikada nije letio. Let zrakoplovom bio je njegova neostvarena želja, sve dok mu se u život nije uplela emisija "Život priča priče'' i omogućila mu let do Dubrovnika.

Vezani članci Faisal bin Qassim Al-Thani Dubrovnikom prošetao moćnik koji je izgradio carstvo od 2 milijarde dolara, a 15.000 umjetnina čuva u muzeju Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Gradonačelnik Dubrovnika pozvao sugrađane na cijepljenje: "A Vi, dragi antivakseri..."

Zbog djece, roditelji svoje želje često stavljaju na čekanje. Katkad se ni ne usude maštati, jer su im želje najmilijih na prvom mjestu. I zato je poseban osjećaj kada život okrene priču i kada djeca uspiju svojim roditeljima ostvariti nešto što se gotovo nisu usudili izgovoriti.

Pave je najbolji dokaz da nikada nije kasno za ostvarenje želja, samo se treba usuditi željeti. A kad nešto radite prvi put u životu, osjećaj je uistinu poseban. No nije samo Pave prvi put ušao u avion. S njim je išla i Ljiljana.

Uspomene su dragocjene, a Ljiljana i Pave sad imaju još jednu koje će se itekako rado sjećati. Jer nije to bio običan let. Imali su priliku sjediti u pilotskoj kabini. A nakon prvog leta i prvi put u životu su prošetali Dubrovnikom.

''Volim te stare gradnje tako da mi je to sve bilo zanimljivo za gledati i popratiti Stradun'', rekao je Pave.

I zato, usudite se sanjati, jer nikad ne znate što vam život sprema i kada će vaša želja doći na red.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.