Pave Obrovac oduvijek je imao želju letjeti avionom, ali za to, kaže, nije bilo prilike. Ekipa emisije "Život priča priče" odlučila mu je ispuniti ovaj dječački san.

Galerija


Neostvarena želja Pave Obrovca bila je - letjeti avionom.

Vezani članci Kaos na 9000 metara: Puklo vjetrobransko staklo, kopilot umalo izletio iz aviona (Screenshot Chengdu Bussines Daily) Kaos na 9000 metara: Puklo vjetrobransko staklo, kopilot umalo izletio iz aviona Jeste li ikad letjeli uz ovakvu suputnicu? (FOTO: YouTube/Screenshot) Neki ljudi naprosto ne biraju mjesto i priliku: Ovoj se djevojci učinilo zgodnim sušiti gaćice u zrakoplovu!

"Susjed i ja se već pet godina dogovaramo kako ćemo ići avionom za Dubrovnik, ali nikako da odemo", ispričao je Pave kroz smijeh u studiju emisije "Život priča priče". Na pitanje kako to da nije letio avionom, Pave je rekao da nije imao priliku, a ni potrebu. "A ne možeš samo iz dosade reći, idem se ja voziti avionom", dodao je.

A kada je to rekao, Pave je doznao da će se njegov san uskoro ipak ostvariti. Ekipa emisije "Život priča priče" u suradnji s Croatia Airlinesom odlučila ga je iznenaditi posebnim tretmanom. Pave je saznao da ide u avion na let života. Bit će, rečeno mu je, počasni gost.

Želja stara 65 godina napokon je ispunjena. Pavu smo poslali na putovanje života, a kako su izgledali trenuci prije polijetanja, pogledajte u videu u našoj galeriji.

Prije početka leta Pave je posjetio pilota u pilotskoj kabini, a zatim je obišao cijeli avion. Na letu mu se pridružila i njegova kći kojoj je ovo također bio prvi let u životu.

Propuštene epizode emisije "Život priča priče" pogledajte OVDJE.