Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobila potres mozga

Žena koju je autom udarila kuma ministrice: "Poslala mi je samo SMS isprike, još od nesreće trpim jake bolove"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Alkotest je pokazao 0,0. To mi je policajac pokazao i nekako sam uspjela inicijalima potpisati zapisnik", kaže Natalija Baričević.

Požeško tužiteljstvo preuzet će istragu prometne nesreće u Jakšiću u kojoj je 30. prosinca prošle godine s potresom mozga u bolnici završila Natalija Baričević (35), nakon što je na nju automobilom naletjela Marijana Obradović (40), koja je pobjegla s mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Djetetu Marijane Obradović krsna je kuma ministrica Gabrijela Žalac, koja je dan nakon nesreće u Vinkovcima, kad je 9. ožujka autom naletjela na djevojčicu, prisustvovala krstitkama.

Obradović nakon nesreće nije pozvala niti hitnu pomoć, već je udarenu ženu ostavila da leži na cesti. Ipak, otkrila ju je registarska pločica s vozila koja je ostala na tlu. Po njoj je policija došla do Marijane Obradović nakon nešto više od dva sata nakon nesreće - tada joj je izmjeren 1,1 promil alkohola. Naknadno je utvrđeno da je u trenutku naleta na pješakinju imala 1,34 promila alkohola u krvi. Tada je u automobilu vozila i svoje dvoje malodobne djece.

Natalija Baričević za 24sata ispričala je da su joj u bolničku sobu u požeškoj bolnici došla dvojica policajaca te tražili da ju alkotestiraju. Kazala je da još i danas ima ožiljke na listovima od udarca branika automobila koji ju je pokosio s leđa. Bila je na magnetskoj rezonanci koja je pokazala da su joj ozlijeđeni svi ligamenti skočnih zglobova. 

"Ona se ispričala samo SMS-om. Napisala je kako se ispričava zbog mog stanja, no nikad me nije posjetila, nikad došla. Poruku je vjerojatno poslala drugi dan nakon nesreće. To sam tek kasnije saznala jer nisam mogla pogledati u telefon jer mi je smetala svjetlost", rekla je Natalija, koja je i dalje na bolovanju.

Otečeni su joj zglobovi, bole je leđa i vrat, a bolovi nikako ne prestaju. 

Prema pisanju Jutarnjeg lista, policija je od liječnika Hitnog prijema požeške bolnice dobila informaciju da je pacijentica u nesreći teško ozlijeđena i zadržana na liječenju, no policijska postaja u Požegi nakon četiri dana dobila je medicinsku dokumentaciju prema kojoj je zadobila lakše, a ne teške ozljede, što bi značilo da nema kaznenog djela. Potres mozga inače se kvalificira kao teška tjelesna ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene