Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kopnu jutra hladna

Želite li znati hoće li biti sunca za vikend?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom petka u kopnenin krajevima prevladavali su oblaci i kiša, u Gorskom kotaru ponovno je padao snijeg i susnježica, a samo u Dalmaciji je bilo nešto sunca, no i to su tijekom dana povremeno prekidali pljuskovi ili slaba kiša.

Tijekom noći i jutra nastavit će se slično vrijeme, dakle oblačno i kišovito, a onda će se razvedriti - negdje već poslijepodne, negdje tek u noći na nedjelju. Općenito, idućih dana čeka nas ipak više sunca, ali neće biti baš toplo, pogotovo ujutro kad će u unutrašnjosti biti mraza, a osim toga puhat će i jak sjeverni vjetar i olujna bura.

Ujutro dakle još uvijek sivilo. U većem dijelu zemlje bit će oblačno, kišovito, a sunčanije samo na jugu u Dalmaciji. Puhat će sjeverozapadnjak, a temperature od 2 do 5 stupnjeva, na Jadranu između 8 i 13.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna jutarnje magle su svakodnevica Meteorologinja otkriva: Sunčano i toplo još nekoliko dana, a zatim zahladnjenje i lokalni pljuskovi Slika nije dostupna Vrućine su iza nas Je li ljeto zaista gotovo? Ovaj tjedan još koja zraka sunca, a onda opet nova promjena vremena

>> U Gorskom kotaru ponovno pao snijeg, u Vodicama jugo 'istjeralo' more

Kiša će do podneva u unutrašnjosti ipak prestati i drugi dio dana bit će još dosta oblačan, ali uglavnom suh. Razvedravanje će krenuti sa zapada, a do večeri će većina krajeva imati i kraća sunčana razdoblja. Najviša temperatura bit će do 13 stupnjeva.

U Gorskom kotraru i Lici bit će oblačno i kišovito cijeli dan, a razvedrit će se tek u noći na nedjelju. Na Jadranu sunčano, vjetar uglavnom slab ili ponegdje umjerena bura s  temperaturom do 15 stupnjeva. Najviše sunca bit će ponovno u južnim krajevima. Bit će i malo toplije, između 14 i 17 stupnjeva, no u nedjelju će zapuhati bura

U unutrašnjosti hladna jutra

U nedjelju, a i narednih dana svakako nas čeka više sunčanog vremena, ali u nedjelju će biti malo hladniji dan zbog umjerenog, u nekim područjima i jakog sjevernog vjetra, zbog kojeg će biti dosta hladno. Jutra sljedećih dana bit će također hladna, moguć je i mraz, no zato će dnevne temperature biti ipak malo više

Na moru slijedi konačno nekoliko ljepših i sunčanijih dana, ali to ne vrijedi za nedjelju kada će puhati jaka bura, ponegdje i s olujnim udarima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene