Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog radova u tunelu Brinje zatvorena desna cijev u smjeru Splita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog radova u tunelu Brinje, na autocesti A 1, danas od 8 do 20 sati bit će obustavljen promet desnom cijevi, u smjeru Splita. Promet će teći dvosmjerno, lijevom cijevi, uz ograničenje brzine od 60 km/h, izvijestio je jutros HAK.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) zbog izgradnje čvora Čeveljuša (kraj Ploča) obustavljen je promet mostom preko rijeke Neretve kraj Rogotina. Obilazak je: Ploče-Mali Prolog-Metković-Opuzen.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija Gužve Nesreće na autocestama: Na A3 i A4 vozi se uz ograničenja Slika nije dostupna Vatra u tunelu Eksplodirao automobil u tunelu Sveti Rok, obje tunelske cijevi otvorene za promet

Za sav promet zatvorena je državna cesta (D 309) Samobor-Sveta Nedelja, zbog radova. Obilazak je autocestom A 3 Bregana-Lipovac, između čvorova Bobovica i Sveta Nedelja ili spojnom cestom preko Strmca Samoborskog.

Zatvorena je dionica državne ceste D 64, Gračišće-Pićan. Obilazak je Most Pićan-Žminj-Pazin.

Kolnici su mjestimice vlažni u Istri, Gorskom kotaru i sjeverozapadnom dijelu zemlje.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema zastoja. Promet teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj, u oba smjera, a na Pasjaku na izlasku iz zemlje.

Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila teža od 9 tona.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene