Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istarski ipsilon

Malo je popio pa parkirao u zaustavnoj traci i zaspao: Show je nastao kad mu je policija pokucala na prozor

Naplatne kućice kod Tunela Učka
Naplatne kućice kod Tunela Učka Foto: Franko Colori/Cropix
Muškarac je ima više od dva promila alkohola u krvi te je zaustavio automobil i spavao na zaustavnoj traci, javila je istarska policija.

Policijski službenici Policijske postaje Poreč-Parenzo u nedjelju su oko 1:15 u noći na zaustavnoj traci na Istarskom ipsilonu kod čvora Višnjan zatekli 54-godišnjaka kako spava u automobilu.

Kako je riječ o mjestu na kojemu je to zabranjeno, policajci su krenuli s postupanjem prema muškarcu, a on ih je počeo vrijeđati i omalovažavati te se pokušao udaljiti s mjesta događaja, javljaju iz policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće

Pročitajte i ovo Liječnik, ilustracija brojne nepravilnosti Češljaju se lažna bolovanja: Kontrolori pregledali gotovo 30 tisuća kartona!

Kako bi spriječili daljnje činjenje prekršaja, policijski službenici uhitili su muškarca i priveli ga u policijsku postaju. Utvrđeno je i kako je muškarac bio pod utjecajem alkohola od 2,16 promila u krvi.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 660 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene