Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnici se šokirali

Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće

Ilustracija
Ilustracija Foto: Luka Gerlanc/Cropix
U Hrvatskoj su jučer tijekom danu pronađena dva ljudska kostura. Jedan je slučajno pronađen nedaleko od Zagreba, a drugi u okolici Pule.

Hrvatska policija je jučer imala puno ruke posla. Naime, na dvije različite lokacije pronađena su dva ljudska kostura.

Na šokantno otkriće naišli su radnici koji su čistili zaraslo zemljište u mjestu Šćapovec blizu Kloštar-Ivanića.

24. ožujka oko 10:30 radnici su pronašli ljudskih kostur s dijelovima odjeće zasad još uvijek nepoznate osobe.

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Na mjestu događaja policija je obavila očevid, a posmrtni ostaci prevezeni su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb kako bi se obdukcijom utvrdio identitet preminulog.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a u Zavodu za sudsku medicinu trebao bi se utvrditi točan uzrok i vrijeme smrti osobe, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Jučer oko 17 sati policija zaprimila dojavu kako su ljudske kosti pronađene u Šijanskog šumi, nedaleko od Pule. Mrtvozornik je utvrdio kako na njima nema tragova nasilja.

Očevid je obavljen, a kosti su po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezene na Odjel patologije pulske bolnice radi utvrđivanja identiteta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene