Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast

Ona je serijska pronalazačica novčanika: Vratila je i treći, a u njemu je bila hrpa novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenica Policijske postaje Korenica Milena Denona pronašla je u srijedu novčanik s većom svotom novca. Novčanik je odmah predala u policijskoj postaji, a ubrzo je pronađen i vlasnik.

Milena Denona, zaposlenica Policijske postaje Korenica, pronašla je u srijedu na ulici muški novčanik. Podigla ga je i pokupila nekoliko novčanica koje su ispale iz novčanika i sve odmah predala u policijsku postaju, priopćili su iz PU ličko-senjske.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju

Policijski službenici utvrdili su da se u novčaniku nalazi 4200 kuna i 2600 eura te zdravstvena iskaznica vlasnika novčanika. Vlasnik je brzo pronađen, a kada je došao u policiju po svoj novčanik, nije mogao sakriti sreću pri susretu s poštenom nalaznicom.

Milena Denona zaposlenica je Postaje granične policije Korenica od 1994. godine, a ovo je već treći put da je pronašla veću svotu novca, koji je zahvaljujući njoj sretno pronašao put natrag do svojih vlasnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene