Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niz prekršaja

Masno je kažnjen: Zagrepčanin vozio pod utjecajem alkohola, nevezan i koristio mobitel u vožnji, a imao je i zabranu upravljanja vozilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog niza prekršaja tijekom subotnje vožnje zagrebačkom Ilicom sudac Općinskog suda kaznio je 56-godišnjaka s čak 42.300 kuna, doznaje se u policiji.

Zagrebačka policija priopćila je da je 56-godišnjak u subotu oko 17 sata nezavezan i koristeći mobitel vozio po Ilici u smjeru zapada.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

Nakon što je zaustavljen, policajci su utvrdili da vozač kod sebe nema važeću vozačku dozvolu i da upravlja vozilom iako mu je izrečena zabrana, a još je bio i pod utjecajem alkohola.

Nesavjesni vozač je isključen iz prometa i smješten u Jedinici za zadržavanje i prepratu do otriježnjenja nakon čega je uhićen i doveden na zagrebački Općinski prekršajni sud. Sudac mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 42.300 kuna.

Policajci su dan kasnije na raskrižju Ulice Klin i Motovunske ulice zaustavili 25-godišnjaka koji je upravljao neregistriranim automobilom bez položenog vozačkog ispita.

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do uredovnog radnog vremena Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu. Na sudu mu je izrečena presuda kojom je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 22.000 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene