Vatrogasni autobus (Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo vodice/Facebook)
Vatrogasni autobus (Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo vodice/Facebook) Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo vodice/Facebook

Nakon što je djeci iz Vodica i njihovim roditeljima koji su im bili u pratnji na sudjelovanju u Kickboxing turniru u Zagrebu, u podmetnutom požaru izgorio kombi, zagrebački vatrogasci pokazali su veliko srce i organiziralim autobusni prijevoz nazad u Vodice.


DVD Vodice su na svojem Facebook profilu objavom statusa zahvalili zagrebačkim kolegama, koji su uskočili upomoć vodičkim mališanima i njihovim roditeljima, nakon što im je u podmetnutom požaru u zagrebačkom kvartu Remetinečki gaj izgorio prijevoz.

Vezani članci Požar u garaži na Kvatriću VIDEO Planulo u podzemnoj garaži na Kvaternikovu trgu u Zagrebu: Na teren izašlo šest vatrogasnih vozila, uzrok požara još nije poznat Požar u Cape Townu - 2 Ogroman požar zahvatio knjižnicu, izgubljene vrijedne zbirke, studenti u panici bježali pred vatrom: "Nebo je bilo narančasto, svi su vrištali. Bio je kaos"

"Srce vatrogasca je veće i jače od ijednog zla! Vatrogasci Zagreb (JVP i VZGZ) ponudili su pomoć u prijevozu naše dice doma!", poručili vodički vatrogasci.

Podsjetimo, u noći na nedjelju potpuno je izgorio kombi šibenskih registracija parkiran ispred hostela Arena u zagrebačkom kvartu Remetinečki gaj. Pritom je nagorio i minibus parkiran u blizini.

Predsjednik Kickboxing kluba Vodice Toni Ivas za infovodice.com rekao je kako je djecu i roditelje nakon sinoćnjeg turnira ujutro dočekao strašan prizor.

Očevid još uvijek nije završen.