Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Svaka čast

"Srce vatrogasca je veće i jače od ijednog zla!": Zagrebački vatrogasci djeci kojoj je u Remetincu spaljen kombi, organizirali prijevoz nazad u Vodice

Vatrogasni autobus (Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo vodice/Facebook)
Vatrogasni autobus (Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo vodice/Facebook) Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo vodice/Facebook
Nakon što je djeci iz Vodica i njihovim roditeljima koji su im bili u pratnji na sudjelovanju u Kickboxing turniru u Zagrebu, u podmetnutom požaru izgorio kombi, zagrebački vatrogasci pokazali su veliko srce i organiziralim autobusni prijevoz nazad u Vodice.

DVD Vodice su na svojem Facebook profilu objavom statusa zahvalili zagrebačkim kolegama, koji su uskočili upomoć vodičkim mališanima i njihovim roditeljima, nakon što im je u podmetnutom požaru u zagrebačkom kvartu Remetinečki gaj izgorio prijevoz.

Pročitajte i ovo ZET-ov autobus u plamenu Glavni kolodvor VIDEO Na kolodvoru planuo ZET-ov autobus, istraga u tijeku Ilustracija Dobro se završilo U vožnji planuo školski autobus: Prisebni vozač evakuirao djecu pa započeo gašenje

"Srce vatrogasca je veće i jače od ijednog zla! Vatrogasci Zagreb (JVP i VZGZ) ponudili su pomoć u prijevozu naše dice doma!", poručili vodički vatrogasci.

Podsjetimo, u noći na nedjelju potpuno je izgorio kombi šibenskih registracija parkiran ispred hostela Arena u zagrebačkom kvartu Remetinečki gaj. Pritom je nagorio i minibus parkiran u blizini.

Predsjednik Kickboxing kluba Vodice Toni Ivas za infovodice.com rekao je kako je djecu i roditelje nakon sinoćnjeg turnira ujutro dočekao strašan prizor.

Očevid još uvijek nije završen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene