Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučajni heroji

Dramatično jutro: Policajci porodili ženu i spasili bebu. "Nije bilo vremena za čekanje"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebački policajci u ophodnji nisu ni slutili da će im se izlazak na teren pretvoriti u jednu od najljepših priča.

Djelatnici zagrebačke policije prilikom redovne patrole na potezu od Savskog mosta prema Centru vidjeli su u nedjelju ujutro čovjeka koji im je mahao, dajući do znanja da mu je potrebna pomoć. Doznali su da se njegova susjeda porađa. Policajci u autoophodnji nisu oklijevali, već su odmah došli na adresu, ušli u dvorište kuće i zatekli mlade buduće roditelje, odnosno majku na pragu u vidljivo jakim trudovima.

"U kojem ste mjesecu trudnoće?" pitao je policijski službenik Sandi, na što je mu je majka odgovorila: "U 35. tjednu."

Porod je krenuo i nije bilo vremena za čekanje. U jakim trudovima, pomogao joj je ući u stan, polegli su je, a u trećem trudu u ruke policijskog službenika Sandija smjestila se mala djevojčica. 

Pročitajte i ovo Ilustracija SREĆA U ZRAKU ''Nisam pojma imala da sam trudna'', rodila u zrakoplovu: Osjetila je bolove u trbuhu i otišla na WC

Sandi joj je uspješno odmotao pupčanu vrpcu koja joj se zapetljala oko vrata i odahnuo zbog bebina plača, koji su svi prisutni željno iščekivali.


Do dolaska hitne medicinske pomoći djevojčica se sigurno smjestila u naručju policijskog službenika.

"Kao što je uvijek bitan timski rad, tako je i u ovom slučaju on bio presudan. Policijske službenice bile su prava podrška majci u pravo vrijeme, pružajući i svu potrebnu pomoć kolegi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Umiješala se i policija Drama u bolnici, mlada žena rodila četvrto dijete pa preminula: U svađi pale i prijetnje liječnicima - "Ljudi su bili u afektu"

Ovaj događaj pokazuje svu plemenitost policijskog posla te ovim putem i Policijska uprava zagrebačka čestita sretnim novim roditeljima na prekrasnoj djevojčici koja će zauvijek biti upisana u ljepšu stranicu PU zagrebačke", poručili su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene