Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nagrada za kreativnost

Prestižna nagrada za zagrebačku agenciju: "Ovo je dokaz da se i iz male zemlje može..."

Aktualno Galerija Projekt koji je osvojio nagradu kanski lav - 3 Projekt koji je osvojio nagradu kanski lav - 3 Foto: Vijesti u 17 Projekt koji je osvojio nagradu kanski lav - 2 Projekt koji je osvojio nagradu kanski lav - 2 Foto: Vijesti u 17 Projekt koji je osvojio nagradu kanski lav - 1 Projekt koji je osvojio nagradu kanski lav - 1 Foto: Vijesti u 17 +0 Nikola Žinić Galerija 1/4 >>
Zagrebačka agencija Bruketa i Žinić osvojila je prestižnu nagradu za kreativnost po drugi put. Detalje saznaje reporter Dnevnika Nove TV Ivan Krznarić.

U Hrvatsku je stigla još jedna prestižna nagrada. Zagrebačka agencija Bruketa i Žinić osvojila je kanskog lava u velikoj međunarodnoj konkurenciji.

Predstavili su svoje limitirano izdanje zbirke od pet knjiga Međimurskih popevki. Svaka knjiga dolazi s posebnim pakiranjem tjestenine za juhu, koja sadrži točan broj slova od kojih je sačinjena pjesma.

Kanski lav najveće je svjetsko natjecanje kreativnosti u tržišnim komunikacijama, s više od 26 tisuća prijava samo ove godine, pa je ova nagrada hrvatskim kreativcima itekako veliko priznanje.

Pročitajte i ovo Gorivo - 1 OD UTORKA Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

"Ovo je dokaz da iz male zemlje, zapravo da ideja nema granice. Iz male zemlje se može na globalnom tržištu osvojiti takve nagrade. Mi smo jedina hrvatska agencija s dva kanska lava“, rekao je glavni kreativni direktor agencije, Nikola Žinić.

"Inspiracija je došla iz informacije da su Međimurske popevke zaštićene UNESCO-m i ako hoće i dalje biti zaštićene te popevke se moraju prenositi iz generacije u generaciju“, nadodao je Žinić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene