Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odali počast

Zadarski Vatreni družili se s djecom na stadionu, Modrić: "Lijepo je vratiti se i prisjetiti se dječačkih početaka"

Vatreni u Zadru posjetili polaznike škole nogometa (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Vatreni u Zadru posjetili polaznike škole nogometa (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Danijel Subašić (Foto: Profimedia) Danijel Subašić (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Vatreni u Zadru posjetili polaznike škole nogometa (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vatreni u Zadru posjetili polaznike škole nogometa (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vatreni u Zadru posjetili polaznike škole nogometa (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
Vatreni Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković danas su u Zadru posjetili nogometni stadion Stanovi.

Nakon velikog dočeka u Zadru Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dominik Livaković na stadionu na zadarskim Stanovima posjetili su polaznike škole nogometa i njihove obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Radnici DES-a u štrajku 'Mi ćemo ovdje umrijeti, ali nećemo Kerumovim ljudima dopustiti da uđu' Slika nije dostupna Rođen carskim rezom Luka Modrić postao tata

Škola nogometa u Zadru mjesto je na kojem je zadarska četvorka napravila svoje prve nogometne korake. Uz druženje i razgovor o uspjehu na Svjetskom prvenstvu, mlade generacije nogometaša dobile su autograme od svojih uzora. Na mjestu stradanja suigrača Hrvoja Ćustića četvorica reprezentativaca položila su vijenac.

Subašić u čast svog prijatelja Ćustića na svakoj utakmici nosi majicu s njegovom fotografijom te od toga ne misli odustati unatoč upozorenjima FIFA-e.

''Uvijek posvećujem i uvijek je sa mnom. Rekao sam, dok ja igram, on će uvijek biti na prsima. Mogu nositi, ali ne smijem pokazivati. Opet je glupo da nas kažnjavaju po 100 tisuća dolara'', rekao je Subašić.

''Mislim da sam zadnji put bio ovdje kad sam igrao s Dinamom. Tako da se jako lijepo vratiti, prisjetiti se tih dječačkih početaka'', kaže Modrić.

''Maloprije sam gledao Stanove i govorim, da mi je barem odigrati jednu utakmicu. Nadam se da će doći u prvu ligu i da ću se ja jedan dan vratiti'', rekao je Livaković.
 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene