Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Subašić ne bi o kiksu: Svi su mi rekli da je gol pao iz zaleđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golman Hajduka ponovno je kiksao, što je uvelike 'pripomoglo' porazu Hajduka...

Malo je dijelilo Danijela Subašića da u Ateni postane junak utakmice protiv AEK-a. Na kraju je postao tragičar. Subašić je odmah na početku drugog poluvremena obranio jedanaesterac domaćinu, ali je pogreška pri intervenciji u 65. minuti dovela do pogotka domaćina. Na svoje oscilacije u igri kazao je:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UZNEMIRIO GRAĐANE Policija prijavila muškarca: Ušao u garderobu, skinuo se gol i tako šetao po trgovini Vatreni u Zadru posjetili polaznike škole nogometa (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Odali počast Zadarski Vatreni družili se s djecom na stadionu, Modrić: "Lijepo je vratiti se i prisjetiti se dječačkih početaka"

>> FOTO: Poraz Hajduka u Ateni, Subašićev kiks usmjerio utakmicu

Svi su mi rekli da je gol stigao iz čistog zaleđa 'Moguće je da dolaze uslijed pada koncentracije, a što se tiče drugog pogotka, svi su mi rekli da je stigao iz čistog zaleđa. Moramo što prije zaboraviti poraz u Ateni i okrenuti se Rijeci, jer u nedjelju na Kantridu idemo po tri boda. Prvenstvo nam je jako važno i moramo nastaviti pozitivnu seriju', kazao je Subašić za Sportske novosti.

Bilo zaleđe ili ne, Subašića to ne amnestira jer je kiksao. Sada je već očigledno da je Subašić pod posebnom 'protekcijom' kluba. Istina je da je riječ o hrvatskom reprezentativcu, da je mlad, ali pogreška protiv AEK-a samo je jedna u nizu koje su stajale Hajduk golova, pa i bodova. Podsjetimo, Subašić je kiksao i protiv Dinamo Bukurešta, kao i protiv Osijeka kada je darovao loptu Miličeviću. Tada se branio kako mu je baš u tom trenutku ispao čep s kopačke pa je ispucao loptu u noge protivničkom igraču.

Možda je samo riječ o krizi mladog golmana koji je svakako potencijal, ali ta kriza traje već od početka sezone i može se slobodno preračunati u stotine tisuća eura. Alternativa je drugi golman Radošević koji je solidno branio u utakmici protiv Uniree, koji svakako zaslužuje da mu se još pruži nekoliko prilika, pogotovo nakon Subašićevih kikseva. Neki će reći kako Subašića na golu drži njegov 'zastupnik' Reno Sinovčić. Nije nemoguće s obzirom da je oduvijek poznato kako Hajdukovu svlačionicu kroje različiti menadžeri i interesi. Premda se u Hajduku 'hvale' kako su od ove sezone s takvom 'praksom' zauvijek raskinuli...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene