Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Zagreba i Dubrovnika najveća svjetska međunarodna aviokompanija traži svoje buduće zaposlenike i u Splitu gdje će se ove nedjelje održati Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja.


Mogu se prijaviti i muškarci i žene, a iako nije potrebno prethodno iskustvo, postoji nekoliko uvjeta koje morate zadovoljiti. Svi budući stjuardi i stjuardese moraju imati najmanje 21 godinu i biti visoki minimalno 160 cm. Također moraju biti u mogućnosti doseći visinu od 212 cm dok stoje na prstima te ne smiju na vidljivim mjestima imati tetovaže. Obvezno je znanje engleskog jezika, a obrazovanje može biti i srednjoškolsko.

Vezani članci Zgrada Banovine u Splitu U Splitu uhićeno 12 osoba: Poznato za što su osumnjičeni, među uhićenima i poznati splitski poduzetnik Marjan - 3 Što rade bageri unutar park-šume Marjan? "Na Marjanu ne bi trebalo raditi ništa, pogotovo u zaštićenom dijelu!"

Članovi kabinskog osoblja Emiratesa dobivaju mnoge pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog smještaja u Dubaiju, zdravstvenog osiguranja i povlastica za putovanja. Prosječna mjesečna plaća iznosi 2.115 eura, odnosno više od 15.500 kuna.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan više od godinu dana, leti u 161 odredište na šest kontinenata te raspolaže modernom flotom od 270 zrakoplova. Kabinsko osoblje broji više od 35 nacionalnosti, od čega je oko 300 hrvatskih državljana.