Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dani otvorenih vrata u Splitu

Aviokompanija Emirates u Hrvatskoj traži kabinsko osoblje: Plaća veća od 15.000 kuna, evo koji su uvjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Zagreba i Dubrovnika najveća svjetska međunarodna aviokompanija traži svoje buduće zaposlenike i u Splitu gdje će se ove nedjelje održati Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja.

Mogu se prijaviti i muškarci i žene, a iako nije potrebno prethodno iskustvo, postoji nekoliko uvjeta koje morate zadovoljiti. Svi budući stjuardi i stjuardese moraju imati najmanje 21 godinu i biti visoki minimalno 160 cm. Također moraju biti u mogućnosti doseći visinu od 212 cm dok stoje na prstima te ne smiju na vidljivim mjestima imati tetovaže. Obvezno je znanje engleskog jezika, a obrazovanje može biti i srednjoškolsko.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Članovi kabinskog osoblja Emiratesa dobivaju mnoge pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog smještaja u Dubaiju, zdravstvenog osiguranja i povlastica za putovanja. Prosječna mjesečna plaća iznosi 2.115 eura, odnosno više od 15.500 kuna.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan više od godinu dana, leti u 161 odredište na šest kontinenata te raspolaže modernom flotom od 270 zrakoplova. Kabinsko osoblje broji više od 35 nacionalnosti, od čega je oko 300 hrvatskih državljana.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene