Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan studeni

Vrijeme će nas opet iznenaditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početak studenog nije opravdao svoje ime jer od studeni niti 's'. Tijekom dana u većini zemlje kao da je proljeće, a takvo nas vrijeme, kažu prognostičari, očekuje i idući tjedan, sve tamo do petka.

Narednih dana u Hrvatskoj ćemo imati i još koji stupanj više, osobito se to odnosi na jutarnje temperature koje sada u unutrašnjosti ipak budu 2, 3 stupnja ispod nule, često i s mrazom.

Pretežno sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme očekuje nas i u nedjelju. U jutarnjim satima je mjestimice moguća kratkotrajna magla, osobito u kotlinama i riječnim dolinama. Najniža temperatura zraka u kopnenim krajevima bit će od 1 do 6, a na Jadranu od 9 do 14. Najviša dnevna temperatura sutra će se kretati između 17 i 23 stupnjeva Celzijevih. Obzirom da je na jugu more oko 20 stupnjeva, oni hrabriji mogu i na kupanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Na prijelazu prema ljetu: Stiže ljepše vrijeme, ali do kada će potrajati? Darijo Brzoja - 1 Stiže nam promjena Planirate Praznik rada provesti na otvorenom? Meterolog otkrio kada je najbolje vrijeme za roštiljanje

VIKEND JE POČEO Provjerite kakvo nas vrijeme očekuje

Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHMZ-a, sunčano i toplo vrijeme potrajat će sve do petka, kada se očekuje jača naoblaka. Do tada maksimalna dnevna temperatura najčešće će se kretati oko 17 stupnjeva, a u ponedjeljak bi mogla dosegnuti i koji stupanj više.

U kopnenim krajevima u nizinama će u jutarnjim satima biti magle i niskih oblaka, češće u ponedjeljak i u utorak kada se mogu i dulje zadržavati. Vjetar će biti slab. Većinom malo toplije.
Na moru će također prevladavati sunčano vrijeme, no u jutarnjim satima je ponegdje moguća magla ili niska naoblaka. Vjetar će biti uglavnom slab, tek ponegdje uz obalu do umjerena bura. Jutra malo toplija, a dnevna temperatura bez znatnije promjene.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene