Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bitniji im od Dalić

Vjerovnici o Ramljakovu odlasku: "Proces je u osjetljivoj fazi. Mislim da će doživjeti određene paralize"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog odlaska Ante Ramljaka strahuju vjerovnici.

Izvanredni povjerenik Agrokora Ante Ramljak podnio je neopozivu ostavku, a zbog njegova odlaska strahuju vjerovnici koji se boje da će biti ugrožena čitava nagodba za Agrokor.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Tema Agrokor Premijer Plenković nakon sastanka u HDZ-u i dalje skriva imena kandidata za novog izvanrednog povjerenika, ali otkriva i jednu novost Mislav Bago o krizi u Agrokoru (Foto: Dnevnik.hr) Kriza u koncernu Mali dobavljači Agrokora nesretni zbog Ramljakova odlaska: "Dobro je radio svoj posao, žao mi je što je podnio ostavku"

Članica privremenog vjerovničkog vijeća Marica Vidaković najavila je da će se u slučaju povjerenikove ostavke već u srijedu ujutro oglasiti pripćenjem.

Na sastanku u Vladi u utorak navečer bili su i predstavnici onih kojima Agrokor duguje, a vjerovnici su, pišu 24 sata, zauzeli stav da se radi o pogrešenoj odluci i bili su spremni zaštititi Ramljaka dok im Martina Dalić nije prioritet.

"Odlazak Ramljaka u ovoj osjetljivoj fazi bi ugrozio čitavu nagodbu za Agrokor koja je sad najvažnija. Sve bi se vratilo na početak, a gospodarstvu prijete velike posljedice", poručili su i dodali kako je izvaredna uprava, unatoč velikim troškovima, dosad radila dobar posao te da za savjetnike nije otišla ni kuna državnog proračuna.

Članica Privremenog vjerovničkog vijeća Marica Vidaković poručila je, komentirajući Ramljakovu ostavku, kako se proces nalazi u osjetljivoj fazi i da misli da će doživjeti određene paralize, prenosi N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene