Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudine

VIDEO Žena traži junaka koji ju je spasio tijekom oluje: "Hvala, nepoznati čovječe, trebalo je otvoriti vrata auta i izaći na onu vjetrometinu"

Prizor oluje
Prizor oluje Foto: Screnshoot/Facebook
U jučerašnjem strašnom nevremenu koje je pogodilo Zagreb jedna žena u Srednjacima zapela je u oluji te ostala prikovana uz prometni znak dok je oko nje šibalo granje stabala i snažan vjetar.

U četvrtak je u grupi na Facebooku Moji Srednjaci jedna žena objavila video na kojem se vidi kakav je pakao preživjela. Ona je javno htjela zahvaliti prolaznicima koji su je spasili od nevremena i vjerojatno joj tako spasili i život.

 Njezin post prenosimo u cijelosti: 

"Jutro poslije...kada već postoji snimka koju je napravio susjed, imam potrebu zahvaliti slučajnom prolazniku koji se tu zatekao jer nije mogao dalje zbog srušenog stabla i lampe koje su mu prepriječile put. Hvala i suprugu naše divne cvjećarke, da nije bilo njih vjerojatno bi moj život danas bio bitno drugačiji od jučer, a možda ga ne bi ni bilo. Samo korak do ulaza u zgradu ostala sam zakovana uz znak na cesti dok su okolo letjele grane i šibao jak vjetar s kišom. Nesebično su mi priskočili u pomoć i izvukli me iz horora. Hvala im još jednom od srca. Hvala, nepoznati čovječe, trebalo je otvoriti vrata auta i izaći na onu vjetrometinu. Zahvaljujući to dvoje ljudi mogu slaviti novi rođendan jer bez njihove pomoći ne bih izdržala. Hvala, dobri ljudi, 10000 puta", napisala je žena.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene