Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problematični putnik

VIDEO Pijan i polugol divljao po zrakoplovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problematični, nemirni putnik proveo je noć u pritvoru.

Pijan i polugol, jedan je muškarac prisilio pilota na prisilno slijetanje zrakoplova.

Udarao je 'zidove' zrakoplova i teturao, a u konačnici su ga svladala tri muškarca. Dio događanja snimljen je i objavljen na YouTube-u, piše News.com.au.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Ilustracija Preusmjeren let Putnik u avionu imao skalpel: "Prijetio je da će izbosti ljude"

Zrakoplov Ryanaira na putu iz Rige u Dublin prisilno je sletio u jednoj danskoj zračnoj luci. Problematični putnik nakon toga je uhićen i proveo je noć u pritvoru.

Kako su objasnili iz policije, putnik je tijekom leta bio nemiran i osoblje se nije moglo nositi s njim. Dodali su i da se nije koristio fizičkim nasiljem na letu.

VIDEO Kakav neugodnjak - Otišao na WC, a onda u paniku natjerao 168 ljudi!

Massimiliano Mascherini, putnik na letu, rekao je kako je jedan od trojice muškaraca koji su ga obuzdali sjeo na njega, dok su ga druga dvojica držala za ruke i noge.

Iz zrakoplovne kompanije poručili su da pomažu policiji u istrazi, a pijanom muškarcu zabranjeno je putovanje avionima njihove tvrtke.

'Nećemo tolerirati takvo ponašanje te se iskreno ispirčavamo drugim putnicima zbog neugodnosti koje su im prouzročene', rekli su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene