Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Problematični, nemirni putnik proveo je noć u pritvoru.


Pijan i polugol, jedan je muškarac prisilio pilota na prisilno slijetanje zrakoplova.

Udarao je 'zidove' zrakoplova i teturao, a u konačnici su ga svladala tri muškarca. Dio događanja snimljen je i objavljen na YouTube-u, piše News.com.au.

Vezani članci Slika nije dostupna Pilotu pozlilo tijekom leta, putnike spašavao - drugi putnik Slika nije dostupna Putnici ljuti: 'Avion je okrznuo drugi avion, a onda je krenulo maltretiranje'

Zrakoplov Ryanaira na putu iz Rige u Dublin prisilno je sletio u jednoj danskoj zračnoj luci. Problematični putnik nakon toga je uhićen i proveo je noć u pritvoru.

Kako su objasnili iz policije, putnik je tijekom leta bio nemiran i osoblje se nije moglo nositi s njim. Dodali su i da se nije koristio fizičkim nasiljem na letu.

VIDEO Kakav neugodnjak - Otišao na WC, a onda u paniku natjerao 168 ljudi!

Massimiliano Mascherini, putnik na letu, rekao je kako je jedan od trojice muškaraca koji su ga obuzdali sjeo na njega, dok su ga druga dvojica držala za ruke i noge.

Iz zrakoplovne kompanije poručili su da pomažu policiji u istrazi, a pijanom muškarcu zabranjeno je putovanje avionima njihove tvrtke.

'Nećemo tolerirati takvo ponašanje te se iskreno ispirčavamo drugim putnicima zbog neugodnosti koje su im prouzročene', rekli su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook