Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislili da ima eksploziv!

VIDEO Nepokretnu djevojčicu (3) istraumatiziralo osiguranje na aerodromu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolesnu trogodišnju djevojčicu u invalidskim kolicima, osiguranje u zračnoj luci u SAD-u šikaniralo je izdvojivši je iz reda i uzevši joj njezinu igračku, sve zato što je moguće da u kolicima ima eksploziv.

Roditelji djevojčice Lucy, Nathan i Annie Forck snimili su što se dogodilo njihovoj kćerki u međunarodnoj zračnoj luci Lambert-St. Louis. Annie je na YouTubeu objavila snimku djevojčice koja kroz plač govori: 'Ne želim ići u Disney World!' nakon što na aerodromu nije imala nimalo ugodan tretman, piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Ilustracija nestao bez traga "Svakakve mi misli dolaze u glavu": Pauli se ostvarila noćna mora svakog vlasnika psa koji s njim putuje Slika nije dostupna Snažno nevrijeme VIDEO Dramatični prizori u poznatoj zračnoj luci: Zbog bujice tisuće ljudi bez leta, nebom bljeskale munje

>> Incident na aerodromu (Screesnhot: YouTube)

Eksploziv u invalidskim kolicima djeteta?

Osiguranje koje je uzelo Lucynu plišanu igračku, njezinu tješilicu, reklo je kako putnici u invalidskim kolicima inače prolaze ovakvu proceduru jer se provjerava ima li u njihovim kolicima eksploziva.

Majka sve snimila

Njezini su roditelji bili zgroženi načinom na koji je osiguranje zračne luke tretiralo bolesnu djevojčicu. Zato je majka cijeli događaj odlučila i snimiti. Ubrzo su je pripadnici osiguranja zatražili da prestane jer je snimanje procedura u zračnoj luci zabranjeno. Ali, majka je dobila ugasiti mobitel s kojim je zabilježila događaj.

Krenuli u Disney World

'Ovo je bilo naše prvo zajedničko obiteljsko putovanje. Pretpostavljam da mnogi shvaćaju osiguranje kao nešto kroz što moraju proći, ali ja želim da znaju da ne mora biti tako', rekao je Nathan.

Ovaj je bračni par s troje svoje djece putovao u Orlando, a Lucy je bila veoma sretna što će ondje posjetiti Disney World i što će vidjeti Mickeyja Mousea. Kada su je u zračnoj luci izdvojili rekla je nešto što njezini roditelji nisu mislili da će od nje ikada čuti: 'Ne želim ići u Disney World!'

Ispričali se roditeljima

Kasnije se osiguranje i javno ispričalo roditeljima. 'Žalimo zbog neugode koju smo prošli tijekom sigurnosne provjere. Predani smo tome da sigurnost putnika bude provedena s dignitetom i poštovanjem', zaključili su u poruci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene