Požar je buknuo sinoć oko 23 sata na jednom gospodarskom objektu na Vatrogasnoj cesti u Karlovcu, između zgrade Javne vatrogasne postrojbe i Šumarske škole.


Iz Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca doznajemo da je požar već noćas u 1 sat bio lokaliziran, a jutros u 7 sati u potpunosti je ugašen.

Vezani članci Požar brodice u Biogradu - 4 Na gorućoj jahti kod Biograda bio i austrijski političar koji je Hrvatsku nazvao sranjem: "Crni dim dizao se iz strojarnice, probudili smo djecu..." Vatrogasci se uz pomoć kanadera bore sa požarom u zaleđu Vodica - 2 Otvorena sezona požara: Gorjelo u zaleđu Vodica, u pomoć došli i kanaderi

Zapovjednik JVP Robert Hranilović rekao je kako su vatru gasili svim snagama, a u pomoć su im priskočile i dobrovoljne vatrogasne snage iz Karlovca.

>> Velik požar buknuo pored Sinja, gusti dim prekrio grad

'Spasili smo dio pogona koji je pripadao školi, no dio pogona koji je bio u vlasništvu tvornice koja proizvodi svijeće u potpunosti je izgorio', rekao je Hranilović.

Od zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe doznajemo da je njihova prva ekipa bila na požarištu četiri minute nakon dojave. Iz Centra 112 doznali smo da je gorjelo skladište RIPS-a, karlovačkog svjećarskog obrta, a u Hitnoj medicinskoj pomoći da nije pozvana na intervenciju na požarište. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.