Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naložena obdukcija

Tragedija u Daruvaru: Vatrena stihija progutala stan, u požarištu pronađeno tijelo

Požar u Daruvaru
Požar u Daruvaru Foto: Antonio Pejsa/Pixsell
U stanu u Daruvaru izbio je požar u kojem je smrtno stradala jedna osoba.

Vatrogasci su se borili s vatrenom stihijom koja je oko 18:30 sati izbila u stanu na prvom katu na Trgu Franje Tuđmana u Daruvaru. Na terenu su izašli gotovo svi pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Daruvar koji su na mjesto događaja došli s četiri vatrogasna vozila.

"Sve je bilo puno dima. Vatrogasci su jako brzo došli, čuli smo prvo jedna, pa druga, pa treća vatrogasna kola. Svi smo poznavali gospođu koja je stradala - rekao nam je jedan stanar zgrade", rekao je očevidac za MojPortal.

Svi stanari su evakuirani, a policija je izvijestila kako je u požaru smrtno stradala jedna osoba. 

Pročitajte i ovo Studentski dom - 6 Vandalizam na djelu Šok za studente doma Stjepan Radić: Razvaljena vrata i štokovi dočekali ih po povratku u sobe

"U 18;43 sati aprimljena je dojava o požaru u stambenoj zgradi u Daruvaru, na Trgu dr. Franje Tuđmana 5", izvijestila je policija. 

"Do požara je došlo u stanu na 1. katu, a tijekom gašenja požara pronađeno je jedno izgorjelo tijelo. Požar je ugašen, očevid slijedi u jutarnjim satima, kao i obdukcija i identifikacija tijela pronađene osobe", stoji u objavi.

Pročitajte i ovo Turisti Smještaji skoro popunjeni Brojni turisti pohrlili u Hrvatsku na doček Nove godine: "Očekujemo da ćemo premašiti prošlogišnju brojku"

Prvi kat, gdje se nalazi stan u kojem je požar izbio, te drugi i treći kat zgrade jako su opožareni, a četvrti je pretrpio manju štetu. aruvarčani koji žive u susjednim zgradama nude evakuiranim stanarima smještaj jer dio njih ne može u svoje stanove.

Vatrogasci i hitna pomoć su otišli mjesta događaja te se sada čeka dolazak protupožarnog inspektora koji bi trebao pomoći policiji pri očevidu i utvrđivanju uzroka požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene