Plesalo se danas na dijamantnom piru. Rada i Drago Čugalj su proslavili 60 godina ljubavi i to u vrijeme kad četvrtina sklopljenih brakova završava razvodom. Prema statistikama najkritičniju, petu godinu braka, oni su davno ostavili iza sebe.

Galerija 60 godina ljubavi (Foto: Dnevnik.hr) - 1 60 godina ljubavi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 60 godina ljubavi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 60 godina ljubavi (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Rada Čugalj ispričala je kako je počela ova njihova zajednička dugogodišnja bračna avantura. ''Ja sam čuvala ovce, a on je dolazio meni. I tako smo se upoznali i evo do danas živimo u skladnom životu i braku'', prisjetila se Rada.

Brak dug 60 godina

Vezani članci Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecijin komentar na Instagramu otkrio njezinu veliku želju: "Ako Bog da, sljedeće godine"

Rada i Drago vrlo brzo su znali da je njima mjesto jedno kraj drugoga. ''Pristala je odmah'', rekao je Drago.

''Pristala sam. Mi smo se znali duže vrijeme i kao djeca. U školu išli i završili školu i tako smo se uzeli...'', kaže Rada.

U braku su im se rodila djeca koja su se na dijamantnom piru roditelja prisjetila kako je izgledao njihov obiteljski život. ''Mama je bila čvršća ruka što se tiče kćeri, tata je uvijek popuštao. Mamina je bila zadnja'', priča kći Branka.

Dvije kćeri, četvero unučadi i šesto praunuče na putu. Na dijamantnom piru najbolje što i mogu pokazati je sretna obitelj.

''Oni su fenomenalni baka i djed. Kod njih se sve moglo. Raditi, spavati, jesti u krevetu, uvijek su nas čuvali, pazili, zvali k sebi'', kaže unuka Nikolina.

Iako poseban recept za dug brak nemaju, njihova djeca dobro znaju kojim se vrijednostima do toga dolazi.

''Treba znati opraštati''

''Ljubav možemo sloviti, ali je trebamo živjeti. Trebamo biti tolerantni, trebamo znati opraštati. Trebamo poštivati i svoje mane i pozitivu i negativu i mislim da se samo tako može ići naprijed'', otkriva kći Ivana

Kao i svaki brak i njihov je ponekad trebao dodatni trud. ''Bude krize, bilo je i kod nas kriza, ali nije bilo svađe neke i... Malo se porječkamo, ali to je sve dobrodošlo'', kaže Drago.

Pred Radinom i Draginom ljubavi, sve statistike - padaju u vodu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju